RAW = MAX

  • Gepost door Yvonne Kok
RAW = MAX - Paulies Ginger

Onze Original RAW en Kurkuma RAW zijn getransformeerd in Original MAX en Kurkuma MAX. Onze kwaliteit en smaak blijft precies hetzelfde, nog net zo lekker en van de hoogste kwaliteit. Alleen de naam hebben wij moeten veranderen.

Waarom? Wij hebben regelmatig controle van Nederlandse Voedsel & Warenautoriteit, zij controleren op voedselveiligheid om gevaren voor de consument te voorkomen. Zij doen erg goed werk, gelukkig is Paulies Ginger al meerdere keren met vlag en wimpel geslaagd.

Wel gaven zij aan dat ze de naam RAW verwarrend vonden voor de consument, aangezien er geen rauwe gember en kurkuma (is rauw ook giftig) in de dranken aanwezig is.

Wij hebben tijdens onze start van Paulies Ginger gekozen voor de naam RAW omdat de smaak (100% ongezoet) naast scherp ook bitter is, een echte, rauwe smaaksensatie.

Maar Paulies Ginger zet kwaliteit en voedselveiligheid natuurlijk in hoog vaandel, dus wij hebben de naam veranderd van RAW in MAX. De maximale smaak en kwaliteit blijft nog steeds precies hetzelfde.

De Original MAX bevat de 100% biologische ingrediënten zoals gember en citroen en de Kurkuma MAX bevat de 100% biologische ingrediënten zoals gember, citroen en kurkuma. Beiden zijn ongezoet en hebben een maximale smaaksensatie.

Proost!