Vragen?

Shipping Information

Verzending is gratis vanaf 2 flessen a 700ml (een bestelling van minimaal EUR 49,-) Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post NL –My Parcel. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden.  Wij gaan uit van een levertijd van 1 dag, maar het kan voorkomen dat dit tot 3 werkdagen kan duren. 

Hoe te drinken?

Je kunt Paulies drinken op een heleboel verschillende manieren. Je kunt het zowel puur drinken als mixen, bijvoorbeeld in thee, mineraalwater of een mocktail. Bovendien is de ginger juice ook heel lekker in een marinade of dressing en door de yoghurt.

Welke verhoudingen?

Dat hangt van je persoonlijke smaak af. Je kunt 1 deel (20 tot 30 ml) Paulies Ginger puur drinken of mixen met 5 tot 10 delen van een ander product. Het is maar net van welke sterkte je houdt. Experimenteer daar vooral lekker mee, dan ontdek je vanzelf jouw ultieme mix. Wil je een idee krijgen van de mogelijkheden? Kijk naar de recepten op onze website Inspiratie/recepten

Hoe lang is het houdbaar?

Paulies Ginger is een vers product en heeft heeft door toevoeging van citroen, het natuurlijke conserveringsmiddel toch een lange houdbaarheidsdatum. Na openen is het nog minimaal 2 maanden houdbaar in de koelkast (tot +7 graden). Paulies Ginger is ongeopend minstens 5 maanden na de productiedatum houdbaar. (deze datum vind je op het etiket of aan de zijkant van de fles).

Onze vier smaken

Wij hebben vier verschillende smaakvariaties, allemaal 100% biologische ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Onze PAULIES GINGER ORIGINAL hebben wij zowel gezoet (met agave-siroop)als ongezoet (de Original RAW). De hoofdingrediënten van deze Original zijn gember en citroen. >>> Daarnaast hebben wij de PAULIES GINGER KURKUMA, ook deze maken wij gezoet (met agave-siroop) als ongezoet (de Kurkuma RAW). De Kurkuma bestaat uit de hoofdingredienten: gember en citroen en kurkuma.

Zijn jullie gecertificeerd?

Nog niet, maar dat is een kwestie van tijd! Momenteel werken we wel al in een gecertificeerde SKAL keuken, maar voor de certificering van de bereiding werken we aan het plan van aanpak en we verwachten het SKAL biologische certificaat na de maart 2023 te gaan behalen. Wel zijn alle ingrediënten die we gebruiken 100% biologisch. Ook zijn we druk bezig met een VEGAN keurmerk, wordt vervolgd.

Orders & Returns

Verzendkosten & Verzendtijd

Bestellingen onder de EUR 49,00 (binnen Nederland) zijn EUR 4,95. Bestellingen boven de EUR 49,00 (minimaal 2 flessen a 700ml) worden gratis verzonden. >> Bestellingen buiten Nederland hebben verschillende tarieven, dit wordt duidelijk tijdens het invoeren van het verzendadres. Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post NL – Myparcel Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden.  Wij gaan uit van een levertijd van 1 dag, maar het kan voorkomen dat dit tot 3 werkdagen kan duren.

Niet tevreden en of klachten?

Wat vervelend! Stuur een e-mail naar: info@pauliesginger.com en wij zorgen zo snel mogelijk voor een nieuw product. Voeg een foto van de beschadiging toe en het zegel met de ten minste houdbaarheid datum.