Vragen?

Shopping Information

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post NL –My Parcel. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden.  Wij gaan uit van een levertijd van 1 dag, maar het kan voorkomen dat dit tot 3 werkdagen kan duren. 

Hoe te drinken?

Je kunt Paulies drinken op een heleboel verschillende manieren. Je kunt het zowel puur drinken als mixen, bijvoorbeeld in thee, mineraalwater of een mocktail. Bovendien is de ginger juice ook heel lekker in een marinade of dressing en door de yoghurt.

Welke verhoudingen?

Dat hangt van je persoonlijke smaak af. Je kunt 1 deel (20 tot 30 ml) Paulies Ginger puur drinken of mixen met 5 tot 10 delen van een ander product. Het is maar net van welke sterkte je houdt. Experimenteer daar vooral lekker mee, dan ontdek je vanzelf jouw ultieme mix. Wil je een idee krijgen van de mogelijkheden? Kijk naar de recepten op onze Instagram @pauliesginger

Hoe lang is het houdbaar?

Paulies Ginger is een vers product en heeft heeft door toevoeging van citroen, het natuurlijke conserveringsmiddel toch een lange houdbaarheidsdatum. Na openen is het nog 2 maanden houdbaar in de koelkast (tot +7 graden). Paulies Ginger is ongeopend minstens 5 maanden na de productiedatum houdbaar. (deze datum vind je op het etiket of aan de zijkant van de fles).

Ingrediënten en onze smaken

De ingrediënten van Paulies Ginger zijn 100% biologisch. Voor gebruik schudden, zodat de ingrediënten en de stralende kleur helemaal goed tot hun recht komen. Wij hebben twee varianten, Original en Kurkuma. Deze twee smaken zijn weer onder te verdelen in gezoet met agavesiroop en niet gezoet met agavesiroop. Onze basis ingrediënten voor onze gemberdrank zijn altijd gembersap, citroensap, kruiden, specerijen. Afhankelijk van de smaak de zijn daar nog kurkumasap en/of agavesiroop toegevoegd. Al deze ingrediënten zijn biologisch en hoogwaardige kwaliteit. Verder uitleg over onze smaken zie onze blogpagina artikel "Welke smaak vind jij het lekkerst?"

Zijn jullie gecertificeerd?

Nog niet, maar dat is een kwestie van tijd! Momenteel werken we wel al in een gecertificeerde SKAL keuken, maar voor de certificering van de bereiding werken we aan het plan van aanpak en we verwachten het SKAL biologische certificaat na de zomer 2022 te gaan behalen. Wel zijn alle ingrediënten die we gebruiken 100% biologisch.

Orders & Returns

Verzendkosten & Verzendtijd

Verzendkosten bedragen EUR 4,95 bij bestellingen onder de EUR 65,00 (in de Benelux). Bestellingen (in Benelux) boven de EUR 65,00 worden gratis verzonden. Bestellingen buiten Nederland hebben verschillende tarieven, dit wordt duidelijk tijdens het invoeren van het verzendadres. Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post NL – Myparcel Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden.  Wij gaan uit van een levertijd van 1 dag, maar het kan voorkomen dat dit tot 3 werkdagen kan duren.

Niet tevreden en of klachten?

Wat vervelend! Stuur een e-mail naar: info@pauliesginger.com of yvonne@pauliesginger.com en wij zorgen zo snel mogelijk voor een nieuw product. Voeg een foto van de beschadiging toe en het zegel met de ten minste houdbaarheid datum.