Vragen?

Hoe en wat is het?

Hoe drink je Paulies en wat zijn de vier smaken en de ingrediënten?

Hoe te drinken?

Je kunt Paulies drinken op allerlei verschillende manieren. Je kan het zowel puur drinken als mixen, bijvoorbeeld in thee, met heet water, bruiswater, mineraalwater of in een mocktail. Bovendien is de gemberdrank ook heel lekker in een marinade of dressing en door de yoghurt.

Welke verhoudingen?

Dat hangt van je persoonlijke smaak af. Je kunt 1 deel (20 tot 30 ml) Paulies Ginger puur drinken of mixen met 5 tot 10 delen van een ander product. Het is maar net van welke sterkte je houdt. Experimenteer daar vooral lekker mee, dan ontdek je vanzelf jouw ultieme mix. Wil je een idee krijgen van de mogelijkheden? Kijk naar de recepten op onze website Inspiratie/recepten

Hoe lang is het houdbaar?

Na openen is Paulies Ginger nog 60 dagen houdbaar in de koelkast.(tot +7 graden) Paulies Ginger is ongeopend minstens 6 maanden na de productiedatum houdbaar. Deze datum vind je op het etiket of aan de zijkant van de fles. Paulies Ginger is een vers product en heeft heeft onder andere door toevoeging van citroen (het natuurlijke conserveringsmiddel) en de speciale bereidingsmethode een lange volledig geteste houdbaarheidsdatum.

Onze vier smaken

Wij hebben vier smaken: 1.PAULIES GINGER ORIGINAL: gember, citroen, agavesiroop. 2.PAULIES GINGER ORIGINAL RAW: gember, citroen, 100% suikervrij. 3.PAULIES GINGER KURKUMA: gember, citroen, kurkuma, agavesiroop. 4.PAULIES GINGER KURKUMA RAW: gember, citroen, kurkuma, 100% suikervrij

BIOLOGISCH

Al onze ingrediënten zoals gember, citroen, kurkuma, agavesiroop, kruiden zijn 100% biologisch.

Zijn jullie gecertificeerd?

Yesss, wij zijn officieel BIO (Skal) gecertificeerd. Wij gebruiken 100% biologische producten en wij voldoen aan alle eisen van de Europese wettelijke normen voor biologische productie.

ABONNEMENT

Het is mogelijk een abonnement te nemen op Paulies Ginger, zo zit je nooit meer zonder, super makkelijk en zo kun je je gezondheid op peil houden door iedere dag een heerlijk shotje te nemen.

Hoe werkt het?

Zit nooit meer zonder Paulies....Via onze webshop kun je ervoor kiezen om iedere 14, 30 of 60 dagen 1 of meerder flessen Paulies Ginger te laten leveren. Daarnaast ontvang je op iedere fles 15% korting. Je kan op ieder moment het abonnement (via je account of stuur een email naar info@pauliesginger.com) opzeggen of veranderen. Op dit moment is het alleen nog mogelijk om via creditcard een abonnement af te sluiten. Ook hier gelden dezelfde verzendkosten als de eenmalig aankopen. Verdere informatie zie tabje> verzendkosten en verzendtijd.

Verzending

Verzendkosten & retouren

Verzendkosten & Verzendtijd

Verzendkosten: * Nederland: €6,50, boven de €40,00 gratis verzending. * Europa: €10,50 * Buiten Europa: €29,50 Voor 15:00 uur besteld, de volgende dag nog in huis. (behalve op zondag wordt niet geleverd) Wij verzenden zowel met DPD als met POST NL.

Niet tevreden en of klachten?

Wat vervelend! Wij verzenden onze pakketten via het het fulfillment bedrijf Boekuwzending te Rijsenhout. Stuur een e-mail naar: mail@boekuwzending.com en wij zorgen zo snel mogelijk voor een nieuw product. Voeg een foto van de beschadiging toe en het zegel met de ten minste houdbaarheid datum. Andere klachten en/of opmerkingen stuur een mail naar info@pauliesginger.com