Gembersap - een heerlijke, verfrissende drank die al eeuwenlang meegaat. In ieder geval door de unieke smaak, maar ook door de (mogelijke) gezondheidsvoordelen. Bij Paulies Ginger hebben we deze oude traditie nieuw leven ingeblazen. Wij, Paul, Eric en Yvonne, vormen een hecht team die zich elke dag inzet om het beste gembersap te maken. Eentje die in de eerste plaats lekker is, maar ook zeker voorzien is van (genoeg!) waardevolle ingrediënten. Het eindresultaat? Een perfecte balans tussen smaak én lifestyle.

gembersap

DE OORSPRONG VAN ONZE PASSIE

Het verhaal van Paulies Ginger begint met Paul en Yvonne, die de stap maakten naar een nieuwe en gezonde levensstijl. Yvonne besloot geen alcohol meer te drinken. Paul, altijd al een enthousiaste kok, besloot voor haar het allerbeste alcoholvrije drankje creëren. Met een bak vol passie, liefde, kilo’s gember én een slowjuicer begon hij te experimenteren. Alleen de beste ingrediënten deden mee en na een lange zoektocht ontwikkelde hij uiteindelijk de ultieme gemberdrank. (Je zou het bijna een ‘love potion’ kunnen noemen, maar dat vinden we een beetje cheesy… ;-)

GEZONDHEIDSVOORDELEN VAN GEMBERSAP

Gembersap, of überhaupt gember, staat bekend om een reeks (mogelijke) gezondheidsvoordelen. “Let food be your medicine” is misschien een zin die je al eens gehoord hebt. Het is ook niet zo vreemd: gember wordt al jaren onderzocht en de stoffen die het bevat kunnen absoluut een positief effect hebben op je gezondheid. We hebben het dan o.a. over gingerol, shogaol en bètacaroteen. Oké, te theoretisch. Maar je kunt denken aan de volgende positieve effecten:

ONTSTEKINGSREMMENDE EIGENSCHAPPEN

Gember bevat natuurlijke ontstekingsremmende stoffen die kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam. Dit kan voordelig zijn voor mensen met aandoeningen zoals artritis, waar ontsteking een veelvoorkomend symptoom is.

SPIJSVERTERINGONDERSTEUNING

Gembersap kan een kalmerend effect hebben op de maag en de spijsvertering bevorderen. Het kan helpen bij het verlichten van maagklachten, misselijkheid en een opgeblazen gevoel. Daarnaast stimuleert gembersap de eetlust en kan het de opname van voedingsstoffen verbeteren.

VERSTERKING VAN HET IMMUUNSYSTEEM

De natuurlijke antioxidanten in gember helpen bij het versterken van het immuunsysteem en het beschermen van het lichaam tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Door regelmatig gembersap te drinken, geef je je immuunsysteem een flinke boost.

BEVORDERING VAN DE CIRCULATIE

Gembersap kan de bloedcirculatie bevorderen, waardoor zuurstof en voedingsstoffen efficiënter door het lichaam worden getransporteerd. Een goede bloedcirculatie is essentieel voor een optimale gezondheid en kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid en het verbeteren van de algehele vitaliteit.

Dit klinkt toch bijna als vloeibaar goud?  

ONS FANTASTISCHE TEAM

Slechte dagen kennen wij niet. Dat is het voordeel van “van je hobby je werk maken”. Voeding, lifestyle, koken, pure ingrediënten en kwaliteit waarborgen zitten diep in onze kern. Allemaal gedreven door deze passie, streven wij ernaar iedere dag de meest verfijnde gemberdrank te maken. Met een schat aan ervaring en kennis in het brouwen van kwalitatief goede dranken, zorgen wij ervoor dat elke fles Paulies Ginger gemaakt wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail.

GEMBERDRANK: EEN VERFIJNDE KUNST

Het proces van het maken van onze gemberdrank is een ware kunst. We selecteren zorgvuldig de beste gemberwortels en combineren deze met andere opvallende natuurlijke ingrediënten. Denk aan kurkuma, agave en citroen. Vervolgens ondergaan de ingrediënten een zorgvuldig brouwproces dat resulteert in een ware smaakexplosie. Ja, echt.

Ken je onze Kurkuma variant al?

frisse gembersap

Onze gemberdrank is niet alleen een verfrissend drankje, maar ook een veelzijdig ingrediënt dat je kunt gebruiken in verschillende recepten. Voeg het toe aan smoothies, dressings of gebruik het als een smaakvolle basis voor cocktails. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op zoek naar smaakvolle recepten? Wij hebben ze!

VEROVER JE SMAAKPAPILLEN MET PAULIES GINGER

Bij Paulies Ginger gaan wij alleen voor het beste resultaat. Ons team is vastberaden om jou te laten genieten van de beste gemberdrank die er is. Van het moment dat je de fles opent en de aromatische geur je tegemoetkomt, tot de eerste slok die een smaakexplosie in je mond veroorzaakt, zul je het verschil ervaren. Maak van Paulies Ginger een vast onderdeel in jouw dagelijkse voeding en ontdek de buitengewone voordelen die deze gemberdrank te bieden heeft. 

Durf een stap verder te gaan dan de traditionele gemberdranken en kies voor de unieke en verfijnde smaak van Paulies Ginger. Ervaar de heerlijke gembersap en geef jezelf het cadeau van een gezondere levensstijl. Proef de passie, proef de liefde, proef Paulies Ginger.