Dry January, de jaarlijkse uitdaging waarbij je ervoor kan kiezen om gedurende de eerste maand van het nieuwe jaar geen alcohol te drinken, is meer dan alleen een tijdelijke trend. Het is een bewustwordingscampagne die gericht is op het verminderen van de negatieve gevolgen van overmatig alcoholgebruik en het bevorderen van een gezonder leven. Deelnemers aan Dry January nemen een belangrijke stap in het heroverwegen van hun relatie met alcohol, vaak leidend tot positieve veranderingen in hun drinkgewoonten. 

Dry January actie bij Paulies: Ontvang 3 cadeaus in januari 🎁🔥🍹

Ook Paulies Ginger doet mee met Dry January. Koop je in januari 2 flessen van 700ml, dan ontvang je 3 cadeaus: Een fles Kurkuma Raw 200ml, Kurkumashot 30ml en het Paulies Receptenboek met 13 overheerlijke recepten. Volg deze 3 stappen om gebruik te maken van de Dry January deal:

 1. Ga naar de shop.
 2. Vul je mandje met: 2 x fles à 700 ml (smaak naar keuze).
 3. Voeg de 3 (gratis) producten toe aan het winkelmandje: Kurkuma RAW 200 ml, receptenboekje en het Kurkumashot à 30 ml.
 4. Voeg na het invullen van de adresgegevens de code "ALCOHOLVRIJ" toe en ontvang de 3 producten gratis bij jouw bestelling.
 5. Geniet ervan 🔥Dry January met smaak en pit

Deelnemen aan Dry January betekent niet dat je smaakvolle drankjes moet opgeven. Een uitstekend alternatief voor alcoholische dranken is Paulies Ginger. Dit heerlijke, niet-alcoholische drankje is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals verse gember, kurkuma, citroen en agave. Het biedt een smaakvolle ervaring zonder de nadelen van alcohol. Door te kiezen voor dergelijke gezonde alternatieven, kan men de Dry January-ervaring verrijken en genieten van heerlijke mocktails. Ontdek onze verzameling recepten voor Dry January mocktails en ervaar hoe smaakvol een alcoholvrije levensstijl kan zijn.

dry january

De voordelen van Dry January

Dry January biedt tal van voordelen, die zowel direct merkbaar zijn als op de lange termijn effect hebben:

 • Minder calorieën: Alcohol is calorierijk. Door een maand geen alcohol te drinken, ondersteun je jouw voornemen om gezonder te leven.
 • Detox je lever: Bij het innemen van alcohol heeft je lever veel werk. Door deel te nemen te nemen aan Dry January geef je ook je lever een pauze.
 • Verbeterde slaapkwaliteit: Alcohol kan je slaap verstoren. Wanneer je deelneemt aan Dry January ervaar je vaak een betere slaapkwaliteit.
 • Gezondere huid: Alcoholgebruik kan leiden tot huidproblemen. Een pauze van alcohol kan de huidconditie verbeteren.
 • Stabielere bloedsuikerspiegel: Regelmatig alcoholgebruik kan de bloedsuikerspiegel beïnvloeden. Een maand zonder alcohol kan helpen bij het stabiliseren hiervan.
 • Verbeterde mentale gezondheid: Alcohol heeft een impact op je mentale welzijn. Velen ervaren een positieve verandering in hun mentale gezondheid tijdens Dry January

Verander je levensstijl met Dry January

Dry January is niet alleen een individuele gezondheidskeuze, maar het heeft ook een aanzienlijke impact op sociale interacties en algemene levensstijl. Deelnemers ontdekken vaak nieuwe manieren om zich te vermaken en te ontspannen zonder de aanwezigheid van alcohol.

 • Versterkte sociale banden: Dry January kan helpen bij het versterken van relaties, omdat deelnemers zich meer bewust zijn van hun interacties en communicatie zonder de effecten van alcohol.
 • Nieuwe activiteiten en hobby's: Zonder de routine van alcoholgebruik, ontdekken veel mensen nieuwe interesses of herontdekken ze oude passies.
 • Verhoogd bewustzijn van alcoholgebruik: Deze uitdaging maakt mensen bewuster van hoe sterk alcohol verweven is in sociale en culturele activiteiten, wat kan leiden tot meer doordachte keuzes in de toekomst.
 • Financiële besparingen: Het niet kopen van alcohol gedurende een maand kan aanzienlijke financiële besparingen opleveren, wat voor sommige deelnemers een extra motivatie is.

Door deel te nemen aan Dry January, openen mensen niet alleen de deur naar een gezonder leven, maar krijgen ze ook de kans om hun sociale interacties en levensstijl op een positieve manier te heroverwegen en te transformeren. Deze maand kan een eye-opener zijn en leiden tot duurzame veranderingen die verder gaan dan alleen het verminderen van alcoholgebruik.

dry january

Wie doen er mee aan Dry January?

Dry January is er voor iedereen, ongeacht leeftijd of achtergrond, die hun alcoholconsumptie wil verminderen of stopzetten. De deelnemers hebben uiteenlopende motivaties, zoals het vormen van nieuwe, gezondere gewoontes, het aangaan van persoonlijke uitdagingen, het verminderen van de negatieve effecten van overmatig alcoholgebruik, of simpelweg het verkennen van alcoholvrije alternatieven. Deze beweging is inclusief en ondersteunend, en biedt een kans voor persoonlijke groei en zelfreflectie. Doe mee met Dry January en ervaar zelf de voordelen van een maand zonder alcohol.