Dry January is een jaarlijkse uitdaging waarbij mensen ervoor kiezen om de eerste maand van het nieuwe jaar geen alcohol te drinken. Het doel hiervan is om de negatieve gevolgen van overmatig alcoholgebruik te verminderen en om een gezonder leven te leiden.Dry January met smaak en pit

Als je mee wilt doen aan Dry January, maar toch graag een smaakvol en gezond alternatief wilt hebben voor alcohol, dan is Paulies Ginger een goede optie. Het is een drankje gemaakt van natuurlijke ingrediënten: verse gember, kurkuma, citroen en agave, én het bevat natuurlijk geen alcohol.

Bekijk hier heerlijke recepten voor Dry January Mocktails.

Probeer het vandaag nog en ontdek hoe lekker een gezond leven kan zijn!

Dry January

De voordelen van Dry January

Dry January heeft een aantal voordelen, zowel op korte als op lange termijn. 

  1. Minder calorieën tijdens Dry January: Alcohol bevat veel calorieën, dus als je een maand lang geen alcohol drinkt, kan dit helpen bij jouw goede voornemen om gezond(er) te leven.
  2. Verbeterde slaapkwaliteit: Alcohol kan de slaapkwaliteit verminderen. Je hebt vast wel eens gemerkt dat je minder goed slaapt na een borrel of feestje. 
  3. Verbeterde huid: Alcohol kan de huid uitdrogen en leiden tot rimpels en huidproblemen. Probeer het eens en ontdek voor jezelf wat een maand alcoholvrij met je huid doet.
  4. Verbeterde bloedsuikerspiegel: Alcohol kan de bloedsuikerspiegel verhogen. Door een maand lang geen alcohol te drinken heb je waarschijnlijk minder last van de suikerpieken. 
  5. Verbeterde mentale gezondheid: Alcohol kan de mentale gezondheid negatief beïnvloeden. Door een maand lang geen alcohol te drinken kun je je beter gaan voelen.

Ga voor Dry January

Wie doen er mee aan Dry January?

Dry January is geschikt voor mensen van alle leeftijden en achtergronden die op zoek zijn naar manieren om hun alcoholgebruik te verminderen of te elimineren. Er zijn verschillende redenen waarom mensen meedoen aan Dry January, zoals als onderdeel van een nieuwjaarsresolutie, om zichzelf uit te dagen, om de negatieve gevolgen van overmatig alcoholgebruik te verminderen of om een gezonder alternatief te zoeken voor alcohol.