Deze gember citroen shot is de kickstarter van de dag. Beetje pittig, maar wel lekker!  Ben jij een echte diehard en wil je jouw dag goed beginnen neem dan zo’n shotje die Paulies Ginger al kant en klaar voor jou heeft bereid. Gegarandeerd dat jij hier een energieboost van krijgt.   Gember Citroen Shot

Bij Paulies Ginger gegarandeerd puur gember shot  

Een gember shot maken? Het kan, maar gemak dient de mens en onze citroen gember shot is al voor jou bereid. Het enige wat je hoeft te doen is het inschenken en opdrinken. Een puur gember shot is gegarandeerd een succes met de volgende ingrediënten: gember, citroen, kruiden en specerijen.   

De gember shot is een pittig sapje. Mocht je het te pittig vinden, dan kun je het een beetje aanlengen met water. Dezelfde energieboost, maar minder spicy.    

Wat is de hype van een gember shot?   

Gember kent zijn oorsprong in Azië en wordt daar al eeuwenlang gebruikt als geneesmiddel. Inmiddels is gember ook niet meer uit onze keuken weg te denken. Het geeft je gerecht net dat beetje extra wat het soms nodig heeft. Gemberthee met wat citroen en honing, wie kent het niet?   

Volgens velen is gember is een kruid met veel positieve effecten. Zo zou het kalmerend kunnen werken of ontstekingsremmend. Sommige zeggen dat het een boost aan je immuunsysteem geeft. 

Puur Gember Shot

Verschillende gember citroen shot recepten   

Gember citroen shot geprobeerd? Varieer en laat je smaakpapillen genieten met de volgende spectaculaire variaties! Deze recepten zijn voor 10 shotjes.  

Gembershot met appel en cayennepeper: Paulies Ginger gember shot original raw, blender dit met 2 appels, sap van 2 limoenen, water en een snufje cayennepeper. Fris, lekker fruitig en een pittige afdronk.    

Gembershot met mandarijn en kurkuma: Paulies Ginger original raw met kurkuma, of de original zonder kurkuma en doe dit als extra ingrediënt erbij. Blender het sap van 8 mandarijnen door Paulies Ginger original raw met kurkuma, voeg 200ml water toe en een snufje peper, enjoy!  

Waar kun je deze musthave gembershots kopen?   

Geïnspireerd geraakt door deze gember citroen shot? Wacht niet langer en kijk snel waar je deze energiebooster kunt kopen. Er is vast een verkooppunt bij jou in de buurt. Liever laten bezorgen? Ook dat kan uiteraard. Met liefde en zorg verpakt en snel geleverd, zodat je vlot kunt genieten van jouw puur gember shot.