Bij Paulies Ginger zit onze trots in het maken van gemberdrank. We gebruiken verse gemberwortels, die zorgvuldig geselecteerd en geoogst worden om de beste kwaliteit te waarborgen. Ons productieproces combineert traditionele methoden met moderne technieken, wat resulteert in een gemberdrank met een rijke, authentieke smaak. Elke stap, van het wassen van de gember tot het zachtjes persen van het sap, wordt uitgevoerd met de grootste zorg om de volle smaken te behouden.

DE VEELZIJDIGHEID VAN GEMBERDRANK

Gember staat bekend om zijn veelzijdigheid en wordt wereldwijd gebruikt in zowel de keuken als in traditionele geneeswijzen. In onze gemberdranken komt deze veelzijdigheid tot uiting door een goede balans tussen scherpte en zoetheid. Dit zorgt voor een verfrissende en verwarmende drank. 

Gember bevat gingerol, een bioactieve stof met krachtige ontstekingsremmende en anti oxidatieve eigenschappen. Deze natuurlijke kenmerken maken gember niet alleen heerlijk, maar ook een interessante toevoeging voor een bewuste levensstijl. 

GEMBERDRANK ZONDER TOEGEVOEGDE SUIKERS

Voor degenen die bewust letten op hun suikerinname, biedt Paulies Ginger gember dranken zonder toegevoegde suikers. Deze gembershots behouden de volle smaak van gember. Elke slok van onze gemberdrank zonder toegevoegde suikers geeft een heerlijke ervaring. De natuurlijke zoetheid en scherpte van de gember komen volledig tot hun recht. Hierdoor biedt Paulies gember dranken een rijke smaakbeleving.

Deze drank is perfect voor iedereen die de voorkeur geeft aan een minder zoete, maar smaakvolle optie. Het is ook een uitstekende basis voor een verfrissende drank tijdens de dag of als ingrediënt van fantastische mocktails en andere drankjes.

GEMBERDRANK KOPEN

GA VOOR KWALITEIT

Bij het kopen van gemberdrank is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. Kwaliteit in gemberdranken komt voort uit verschillende manieren; van de herkomst van de ingrediënten tot de productiemethoden. Paulies Ginger zet zich in voor het leveren van dranken die de authentieke smaak van gember respecteert. Dit begint bij de zorgvuldige selectie van de gemberwortels. Wij kiezen voor biologisch geteelde gember, afkomstig van vertrouwde telers. Dit garandeert de puurheid van de smaak van onze gemberdranken.

VERTROUW OP AMBACHT

Elke fles Paulies Ginger gemberdrank is het resultaat van de toewijding en expertise van ons deskundige team. Het Paulies team zet hun uitgebreide kennis en diepgewortelde passie voor gember en ambachtelijke drankproductie in om een product van superieure kwaliteit te creëren.

gemberdrank

SHOP DE GEMBERDRANKEN VAN PAULIES GINGER

Paulies Ginger staat voor een bewuste levensstijl waarbij smaak en gezondheid hand in hand gaan. Onze gemberdrankjes zijn een gezonde aanvulling op jouw dagelijks eetpatroon. Verken de rijke smaken van Paulies Ginger gembershots. Beschikbaar in varianten mét en zonder agavesiroop. Of je nu houdt van de natuurlijke zoetheid die agavesiroop toevoegt of de pure, onvervalste smaak van gember prefereert, Paulies heeft de perfecte shot voor jou. Elke variant is zorgvuldig samengesteld om de essentie van gember te vangen. Kies jouw favoriet en voeg een dagelijkse dosis pit toe aan je leven met de gemberdranken van Paulies.