Paulies op je Werk

Welkom bij Paulies op je Werk, het nieuwste B2B project van Paulies Ginger. Een abonnementsvorm met kortingen vanaf 15 %. Wij van Paulies Ginger zijn van mening dat onze gemberdrank kan bijdragen aan een betere gezondheid en daarnaast ook de teamspirit kan verhogen. Proost op succes, proost met elkaar voor een extra energieboost of ga eens voor een alcoholvrij alternatief voor de Vrijdagmiddagborrel. 

Laat iedere 1 of 2 of 3 maanden Paulies Ginger gratis bij je bezorgen. (ten alle tijden opzegbaar of te wijzigen)

Voordelen:

  • BETERE WEERSTAND: Gemberdrank bevat 100% biologische ingrediënten zoals gember, citroen, kurkuma, deze ingrediënten verhogen de weerstand.
  • VRIJDAGMIDDAGBORREL: goed en gezond alternatief voor de vrijdagmiddagborrel 
  • STIMULEERT DE TEAMSPIRIT: heb je een deadline of wil je de werkdag met een boost beginnen, start de dag met z’n allen en proost als team met een shotje Paulies. Dit geeft zeker weten een teamspirit en de kracht om de dag vol energie te beginnen. 
  • GOED WERKGEVERSCHAP: Als werkgever geef je zo signalen af zoals waardering, persoonlijke aandacht en betrokkenheid. 
  • GEEN ZORG: Wij nemen bij de volgende levering (bijvoorbeeld maandelijks) de lege flessen weer mee terug. 
  • FLEXIBEL: Bij ons zit je nooit vast aan een contract. Er is slechts een opzegtermijn van twee weken. De hoeveelheid flessen per maand kun je maximaal 48 uur van tevoren wijzigen

PAULIES OP JE WERK

HOE KRIJG IK PAULIES OP MIJN WERK?

Stap 1: neem contact op via info@pauliesginger.com
Stap 2: krijg advies op maat, met gepaste tarieven.
Stap 3: er volgt een presentatie op de werkvloer en een geweldige kick-off.

De bezorging is gratis, je zit niet vast aan een contract, ieder moment opzegbaar.

Zoveel meer dan een verse sap

Ontdek de krachtige smaak en voordelen van Paulies Ginger. Gemaakt van 100% biologische ingrediënten, zonder toegevoegde suikers of kunstmatige ingrediënten.Geef je weerstand elke dag een boost met onze verse sappen!

Verse sappen

Onze verse sappen worden elke dag vers geperst. Daarbij gebruiken wij uitsluitend 100% biologisch gecertificeerde ingrediënten.

Vitaminebooster

Met onze unieke schroefperstechniek halen we niet alleen de heerlijke smaak, maar ook maximale voedingsstoffen uit onze ingrediënten.

Immuunsysteem

Onze hoofdingrediënten gember, kurkuma en citroen geven het immuunsysteem een boost en laten je energieker voelen.

Ongezoet MAX

Naast onze selectie sappen gezoet met agavesiroop, bieden we ook twee speciale MAX-varianten. Deze varianten zijn volledig suikervrij en passen perfect in een suikervrij dieet.

Gezoet agavesiroop

Onze Original en Kurkuma bevat natuurlijke agavesiroop als zoetstof. Dankzij de lage glycemische index (GI 24) is de invloed op je bloedsuiker veel minder t.o.v. normale suiker (GI 65). Tevens is agave een pre-biotica wat goed is voor een gezonde darmflora.

Verzending

We begrijpen dat je niet kunt wachten om van onze verse sappen te genieten. Daarom zorgen we ervoor dat je bestelling snel en zorgvuldig wordt verzonden.

PAULIES OP JE WERK AANVRAGEN

Ook iets voor jou?

Kurkuma Shot 700 ML

25,95

Kurkuma Shot 200 ML

13,25