Shotjes drinken voor een frisse start van de dag, dat klinkt toch heerlijk? Het past volledig in deze tijd. Een tijd van bewuster leven, minder (of geen) alcohol drinken. Paulies Ginger helpt je op weg en biedt daarnaast ook nog eens super goed tips voor alcoholvrije cocktails. De gembershot van Paulies Ginger is namelijk een fantastisch fundament voor dé perfecte Mocktail.Gembershot

Gembershotjes, wat voor shotjes?

Gembershotjes zijn dus hot, maar we begrijpen dat nog niet iedereen weet wat het is en hoe lekker dit smaakt. Paulies Ginger is begonnen met het maken van de perfecte gember shotjes. Na een proces van het zoeken van de perfecte combinatie van producten, mixen en slowjuicen is de gemberdrank ontstaan. Het perfecte shotje bestaat uit gember, citroen, kruiden en specerijen (en afhankelijk van de smaak ook met kurkuma). Een shotje heeft nooit eerder zo’n verantwoord gevoel gegeven als deze, gemaakt van gember.

Kopen die gembershotjes!  

Gembershotjes geven je een goed gevoel door de perfect gecombineerde ingrediënten en vragen erom vaak te worden gedronken. Je ziet jezelf niet met een fles en een klein glaasje in je tas op straat een gembershotje nemen uiteraard. Gelukkig kun je gembershotjes van Paulies Ginger op veel locaties in Nederland kopen, dus laat je eigen fles thuis en gun jezelf de luxe om een shotje ‘to go’ te kopen. Op 71 punten in Nederland verkrijgbaar, dus vast een punt bij jou in de buurt. Kijk op de site waar jouw ‘to go’ gembershot te koop is.

 

De beste kurkuma en gember shots

Gelukkig zijn de gembershots van Paulies Ginger ook te bestellen in de webshop. Zo zit je nooit zonder! Op de site van Paulies Ginger kun je kiezen uit verschillende soorten gemberdrank:

  • Original raw of normaal. Raw bevat geen agave. Deze flessen zijn in verschillende maten te koop.
  • Gemberdrank met een extra touch van kurkuma. Net even anders en verkrijgbaar in Raw in 2 maten.

Paulies Ginger begrijpt dat je deze smaken allebei uit wilt proberen voor de perfecte gembershot. Een proefpakket met beide smaken biedt hier de uitkomst. Niet kiezen, maar genieten! Na het zelf te hebben ervaren, wil je dit met omgeving delen. Geef een cadeaubox met de verschillende smaken en voordat je het weet bestaan de gezellige vriendenweekenden uit lekker eten met gembershotjes. Wist je namelijk dat je er ook heerlijke marinades van kunt maken?

En zoals gezegd, Paulies Ginger is een perfecte basis om alcoholvrije cocktails te bereiden. Kijk voor inspiratie op onze site en de gemberdrank is niet meer uit jouw voorraadkast weg te denken!