Terugbetalingsbeleid

RUILEN EN RETOURNEREN 

Niet tevreden? Je kunt je binnen 14 dagen na ontvangst je bestelling retour  sturen. Uiteraard gaat het hier om producten die niet beschadigd zijn,  ongeopend zijn en in de originele verpakking zitten. De retourformulieren kun je  opvragen via info@pauliesginger.com of je kunt een mail sturen naar info@pauliesginger.com om aan te geven om wat voor een retour het gaat en  wat de reden is van retour. 

Heb je je bedacht en wil je je product retour zenden? 

Dat vinden we in de eerste plaats erg jammer. Uiteraard heb je het recht om  binnen de 14 dagen na levering het product naar ons terug te sturen:  Tappersweg 46 2031 EV Haarlem. Stuur meteen ook een mailtje naar info@pauliesginger.com zodat we op de hoogte zijn. De verzegeling van de fles  mag niet verbroken zijn bij een retour. Retour is op kosten van de consument. 

Is je artikel beschadigd? 

Stuur een mailtje naar info@pauliesginger.com en wij zorgen zo snel mogelijk  voor een nieuwe fles! Voeg bij je e-mail een foto van de beschadiging toe en  vermeld indien mogelijk ook het tenminste houdbaar tot datum. Bij beschadiging  is een retour op kosten van Paulies Ginger. 

Een ander probleem? 

Stuur een mailtje naar info@pauliesginger.com en het team van Paulies helpt je  zo snel mogelijk verder! 

Wanneer kan ik mijn geld terug verwachten? 

Binnen 14 dagen zal uw geld worden terug gestort afhankelijk van de reden van  retour worden hierbij ook de verzendkosten retour verzonden. 

Paulies Ginger 

Tappersweg 46 

2031 EV Haarlem 

Kvk 84273852