Lotte raakte haar reukvermogen kwijt en probeerde gembershotjes van Paulies

  • Gepost door Yvonne Kok
Lotte raakte haar reukvermogen kwijt en probeerde gembershotjes van Paulies - Paulies Ginger

Let op! Dit is geen gezondheidsclaim, dit is een mooi ervaringsverhaal van een van onze klanten. Bij soortgelijke klachten raadpleeg altijd eerst een arts.

Lotte: niets is meer memorabel dan geur. Een specifieke geur kan al meteen diepe emotionele herinneringen opwekken. 

Maar wat als je opeens je geur kwijt raakt? Dit overkwam mij toen ik meer dan een jaar geleden positief testte op corona. Mijn geur en smaak zijn sindsdien volledig vervormd. Alles stinkt. Dit is niet alleen fysiek vervelend omdat de vieze geuren misselijkmakend zijn maar ook emotioneel is het lastig. Het afgelopen jaar heb ik geuren niet geroken die ik associeer met blije emoties; de zee op vakantie, het vuurwerk tijdens oud en nieuw en het parfum van mijn oma. Mijn emoties werden vlakker. Alsof ik deels verdoofd ben. 

 
Ik heb alle remedies die ik op internet vond al geprobeerd maar niks heeft geholpen. 
Totdat ik laatst artikelen tegen kwam die adviseerden om elke dag een ginger shotje te nemen. Er stonden verder geen wetenschappelijke onderbouwingen bij maar er waren wereldwijd wel al veel positieve resultaten. Dus ik heb het advies opgevolgd en ben nu een paar weken bezig met ginger shotjes. En tot mijn grote verbazing zit er inderdaad wat verbetering in mijn smaak en geur. Ik rook opeens het plastic van de Albert Heijn tas, de playdough en krijtjes van mijn oppaskindjes en de kaasfondue tijdens Sinterklaas. En als kers op de taart rook ik tijdens kerst de kerstboom weer en het spijs van het kerstbrood. Ik kreeg mijn kerstgevoel weer terug. Alsof de verdoving deels uitwerkte en alles wat kleurrijker werd. 
 
De ginger shots zijn de afgelopen tijd lichtpuntjes geweest en elke verbetering is meegenomen! De shotjes zullen in ieder geval mijn best friend zijn voor de komende tijd. 

Paulie's Schenktuit is de perfecte accessoire om elke dag een heerlijk ginger shotje te nemen en te genieten van de voordelen die het kan bieden, zoals het verbeteren van je smaak en geur, zoals in het ervaringsverhaal van onze klant Lotte.