PAULIES GINGER bestaat 3 jaar

  • Gepost door Yvonne Kok
PAULIES GINGER bestaat 3 jaar - Paulies Ginger

Wow wat een prestatie Paulies Ginger bestaat deze maand mei 2024 alweer 3 jaar. 🫚💥🥰

3 jaar geleden is het idee ontstaan om met onze gemberdrank (letterlijk) de markt op te gaan. Het begon als een soort geintje, een soort bijbaantje, met het idee, onze gemberdrank is zo ontzettend lekker, hier moeten we meer mensen blij mee maken. We startte met 40 flesjes op de zaterdagmarkt op de Grote markt Haarlem. We hadden geen idee waar we aan begonnen 😂.

Ons team startte met 3 personen: Paul het financiële brein en verkooptalent, Eric het operationele brein en fijnproever en Yvonne het creatieve brein met net even een andere visie, een topteam blijkt later 💛

🔥 Met z’n 3en hebben we van Paulies Ginger een groot succes gemaakt en ligt onze gemberdrank nu bij bijna 100 verkooppunten en  daarnaast verkopen we goed via onze webshop.

🧡 Daarnaast hebben wij de missie om, naast het maken van de lekkerste gemberdrank, ook het taboe op verslaving te doorbreken.

Paulies Ginger is immers ontstaan na een zoektocht naar het perfecte alcoholvrije drankje, na de overwonnen verslaving van Yvonne. Door hier open over te zijn en over te spreken, hopen wij het taboe hierop iets te doorbreken. Een verslaving is al moeilijk genoeg en niets om je voor te schamen ❤️.

💛 Paulies Ginger wordt omarmd als gezond gemberdrankje maar ook als alcoholvrij alternatief en heeft al velen horecakaarten veroverd met geweldige spicey gembermocktails.

De afgelopen jaren waren een rollercoaster van keihard werken en veel vallen en vooral weer opstaan. Wat gestart is in onze eigen keuken is uitgegroeid tot een serieus bedrijf, met daarnaast ook nog een maatschappelijk doel, daar zijn wij heel trots op 🫚💛🤩

Bedankt voor alles en dat we nog maar heel veel mensen blij mogen maken met onze gemberdrank.

Proost 🧡

Liefs, Paul, Yvonne en Eric.