Paulies Ginger onstaan uit Liefde...

  • Gepost door Yvonne Kok
Paulies Ginger onstaan uit Liefde... - Paulies Ginger

Voor Paulies Ginger is het antwoord op de grote waaromvraag glashelder: uit pure liefde! De liefde tussen Paul en zijn vrouw Yvonne. Aan Paulies Ginger ging namelijk een lange zoektocht vooraf. Natuurlijk naar de mooiste ingrediënten en de beste slow juice techniek, maar veel meer nog een zoektocht naar de liefde voor elkaar en een gezond leven samen. Met alle uitdagingen en persoonlijke groei, die daarbij horen. Benieuwd hoe Paulies Ginger is ontstaan? Ons verhaal leest als een sprookje! 

De zoektocht naar liefde 

Paul en Yvonne ontmoetten elkaar als twintigers. Dol verliefd waren ze en na een tijdje kregen ze een prachtige dochter. Hun liefde voor elkaar was sterk en ze waren gelukkig. Maar na een aantal jaren stonden persoonlijke, ongezonde patronen hun liefde steeds meer in de weg. Paul en Yvonne gingen met veel verdriet uit elkaar om hun eigen weg te vinden. Dit werd een zoektocht van jaren, waarin zij hard werkten aan hun persoonlijke ontwikkeling. Los van elkaar maakten zij een enorme groei door. Zij werden wijzer en milder, naar zichzelf en naar anderen toe. Er kwam meer ruimte voor (zelf)liefde en echte verbinding. Na 8  jaar ontdekten Paul en Yvonne elkaar en hun liefde opnieuw. Hun dochter was inmiddels 10 jaar en dolgelukkig dat haar ouders weer samen waren. 

De ontdekking van Paulies Ginger 

Yvonne had na vele ups & downs met behulp van de verslavingszorg haar alcohol- en drugsverslaving overwonnen en ging sinds 2013 volledig clean en sober door het leven en dronk al sinds 2013 geen druppel alcohol meer.  Toch was Yvonne de koffie, cola, water, thee spuugzat en zocht zij naar een lekker drankje met een bite, eentje die haar in vuur en vlam zou zetten.

Paul die altijd al graag in de keuken stond, wilde direct het allerbeste alcoholvrije drankje voor haar maken. Vol passie begon hij te blenden, slowjuicen en experimenteren met de mooiste producten. Na een lange zoektocht maakte hij de ultieme ginger juice. Paul liet Yvonne een slokje proeven en zij was op slag verliefd op deze smaaksensatie. Iedere dag drinken zij nu Paulies Ginger, zij genieten volop van het leven en van elkaar.

Eric, de broer van Yvonne en de zwager van Paul is een fijnproever. Hij is direct er bij getrokken om het gemberdrankje nog meer smaak te geven en vooral de bereidingswijze tot in de puntjes te verzorgen. Dagelijks maakt hij vol passie
 de meest verse biologische gemberdranken. Alledrie willen zij iedereen volop laten genieten van de ginger juice.

Ons verhaal gaat verder... 

Misschien denk je nu dat dit verhaal is afgelopen, maar niets is minder waar! In juni 2021 bracht Paul namelijk Paulies Ginger op de markt. Letterlijk ook, want hij staat regelmatig samen met Yvonne op de markt in Haarlem.

Daarnaast ligt Paulies Ginger bij steeds meer locaties door heel Nederland.

Proost 🔥