Echte mensen, echte verhalen. - Paulies Ginger
Onze Limited Edition Fles is ontworpen om je te vertellen dat je perfect bent wie je ook bent. Er is maar één jij, dat is jouw kracht! Dat geloven wij bij Paulies Ginger. En dit gunnen wij jou ook met alle liefde van de wereld. Dat jij mag laten zien wie jij bent....
 
Dit thema spreekt jou misschien ook wel aan? In ieder geval zijn de onderstaande influencers alledrie in hun eigen kracht zijn gaan staan en dat bevalt ze heel goed. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Maar ze doen het gewoon. 🧡 
 
Daar proosten wij graag op.
 

Rosanne

Sinds maart werk ik als zelfstandig ondernemer en heb ik de stap durven zetten om dit fulltime te gaan doen. Nog voor dat mijn uitwerktijd erop zat werd mij een fantastische baan aangeboden in de mediawereld. Mijn ouders en familie zeiden ik hem moest omarmen. And look at me now. Voor 10 uurtjes mag ik deel uitmaken van een fantastisch team en daar ben ik elke dag nog mega dankbaar voor. Ik gaf mijn ouders deze Paulies Ginger Limited Edition als bedankje, omdat ze altijd achter mij staan en mij hebben geholpen te brengen waar ik nu sta. Je kan er heerlijke alcoholvrij cocktails mee maken en door het minimale branderige gevoel in je keel heb je toch een beetje het idee dat je een echte cocktail drinkt. @rosannevanhemert

Sanneke

In mijn pubertijd heb ik eigenlijk nooit te klagen gehad over mijn huid. Behalve af en toe een puistje was het eigenlijk altijd egaal. Totdat ik in mijn twintigste na meer dan 10 jaar de pil te hebben geslikt besloot daar een tijdje mee te stoppen om te zien hoe mijn lichaam zou functioneren zonder hormonen. Veel plus en minpunten maar aan mijn huid is het helaas nog steeds te zien. Ook nu ik weer gestart ben met de pil, blijft mijn huid onrustig. Nu is het belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Niet alleen van buitenaf met een fijne skincare routine maar juist ook van binnenuit door genoeg water te drinken en op je voeding te letten. En zoiets makkelijks als een gembershotje kan daar ook aan bijdragen. Een snelle manier om anti-oxidanten en vitamines binnen te krijgen. Maar ik denk dat het belangrijkste is om ook je imperfecties te omarmen wat het maakt jou wie je bent en van jou is er maar een. @sanneke89

Robin

Samen met mijn vriend Aart ga ik de strijd met kilo’s aan. Ik wil afvallen. Na een jaar verkering en veel van elkaar houden en daarbij ook de vele wijntjes, borrelhapjes & taart is er werk aan de winkel. Ik ben 100.2 kg (dat is bijna +22kg) en Aart 95 kg. Wat een strijd voor het leven is het ook. Dit had ik niet helemaal verwacht. Samen delen Aart en ik onze reis op mijn Instagram account en voorzien we iedereen van onze tips over gezond afvallen. @robinyorick