Limited Edition Be Original, Be You

  • Gepost door Yvonne Kok
Limited Edition Be Original, Be You - Paulies Ginger

Be Original, Be you.

Wow hier zien jullie de eerste limited Edition van Paulies Ginger. Deze fles is ontworpen door de mede-eigenaresse van Paulies Ginger, Yvonne Kok, naast het runnen van Paulies Ginger, is zij ook kunstenares, zie @artykok/ www.yvonnekok.nl

Thema van deze Limited Edition is Liefde en Groei.

Liefde

Paulies Ginger is ontstaan uit liefde, Paul die altijd al graag in de keuken stond, wilde het allerbeste alcoholvrije drankje voor zijn vrouw Yvonne maken. Zijn vrouw moest 10 jaar geleden kiezen voor een alcoholvrij leven en zij was de cola, thee, water helemaal zat. Vol passie begon hij te blenden en te experimenteren. Na een lange zoektocht maakte hij de ultieme gemberdrank. Paul liet Yvonne een slokje proeven en zij was op slag verliefd op deze smaaksensatie.

Groei

Het team Paulies is al snel uitgebreid met een 3e persoon, fijnproever Eric. Met z’n 3en hebben zij als team, sinds het ontstaan van Paulies Ginger een enorme groei doorgemaakt zowel privé als zakelijk, dit vinden ze geweldig om mee te maken. 

Hoe komen jullie er toch op?

Yvonne: al snel bij de verkoop van de eerste flessen, 2 jaar geleden, kregen wij de vraag, hoe is het drankje ontstaan, hoe komen jullie erop? Wij konden er niet meer om heen, het verhaal achter het ontstaan van Paulies Ginger moest naar buiten. We vroegen ons af, is het wel gepast om bij een startend bedrijf, te vertellen dat deze gemberdrank is ontstaan is na een overwonnen verslaving, na een zoektocht naar een alcoholvrij drankje?

Wij zijn in het diepe gesprongen en ik kan het iedereen aanraden, ik voel mij bevrijd, ik ben wie ik ben en dat is niets om voor te schamen. Dat ik daar niet eerder achter gekomen ben 😁 😀.

Yvonne; eerst schaamde ik mij heel erg voor mijn verslavingsproblemen, hield het angstvallig verborgen. Uiteindelijk heb ik, met hulp van de verslavingszorg, mijn problemen overwonnen. Maar zelfs nadat ik clean/sober was, praatte ik er met zo min mogelijk mensen over, bang voor een stempel van de buitenwereld denk ik, bang om mij kwetsbaar op te stellen.

Wat je verleden of heden ook is, of je nu kort, lang, wit, geel, zwart, dik of dun bent, bi, homo of hetero, wat maakt het uit.

Je bent wie je bent! Laat perfectie gaan, wees origineel, wees jezelf, dat is pas echt perfectie. Van jou is er maar 1 van op de hele wereld 🧡.

Trots zijn wij dat Paulies Ginger wordt gedronken omdat t gezond en lekker is, maar het wordt ook omarmd als alcoholvrij alternatief, wat natuurlijk geweldig is. Liefde en groei staan centraal bij Paulies Ginger… 😍

Liefs Team Paulies